Yahoo mail ke Google mail - Domain simiey.com melayang

Sbelom ni simieY guna Yahoo mail. Selepas bertukar telefon daripada Nokia E71 kepada Samsung Galaxy Tab 2 sejak 2 tahun lepas, simieY telah bertukar ke Google mail.

Sampai sekarang, Yahoo mail masih aktif tapi di sebabkan kekangan masa dah lama tak visit akaun tu.

Blog pun dah lama tak update, post kali terakhir pada Tuesday, September 16, 2014..dah nak cecah 10 bulan.

Sbelom ni, simieY ade wat pembacaan akhbar online, sambil baca sambil berkongsi la kiranya. Skarang ni, nak baca paper pon dah tak sempat. huhuu...


Nak dijadikan cerita, terasa gatal nak buka blog bulan lepas. Skali klua theme baru..


Masa ni cuak giler..
Cepat2 buka Yahoo mail cari email dari GOdaddy. Malangnya dah terlambat...
Domain simiey.com dah expired sejak dari Januari lagi.
Biar gambar yang berbicara. huhuu...













Domain ni masih boleh dapat balik. tapi kosnya...
Memandangkan simieY pon dah tak berapa aktif sangat blogging,kembali ke blogspot je la.

Kepada yang menggunakan forward domain, berhati2 yer...


simieY:
             Sudah dapat gading bertuah, tanduk tidak berguna lagi. 
                  Malangnya kena cucuk dengan tanduk...

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com