kurma Jordan River produk keluaran Israel

salah satu produk keluaran Jordan River


email ni diterima pada 19/7/2010.
tapi terlepas pandang.huhuu..


Sekarang bulan puasa dah menjelma.........berhati-hati........be careful of Kurma Yahudi .. 
Tolong Distribute!
tengok logo pun dah tahu kan

Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel ..dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia.Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi.



Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura. Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenis ini..kasihanlah terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas dan dibunuh kejam oleh rejim Yahudi ini.

Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun, walaupun dari segi ekonomi

forwarded by:
WaZZeR-AffeNdY


simiey dah cuba search kat google keratan akhbar berita harian singapore seperti yang dinyatakan tapi belum jumpa lagi.

apa yang menjadi kerisauan, mungkinkah wujud kebarangkalian jenama-jenama kurma di atas akan ditukar kepada jenama-jenama lain apabila sudah berada di pasaran Malaysia ataupun kurma-kurma tersebut telah dibeli di dalam kuantiti yang besar dan dilonggokkan di pasaraya² tanpa kita tahu label asal pengeluar.


kurma paling pupular di Malaysia. hehee..







Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com