Weeave Contest (Digi)

perasan tak iklan terbaru digi kat bahagian atas blog ni Smiley

wahh... gilir2 keluar pulak iklan Maggi dengan iklan Digi ni
suke³ Smiley
tak salah kalau mencuba, xkeluar modal pun.hehee..
hanya dengan buat 4 cara mudah, dah berpeluang untuk menang Macbook Pro. menang Blackberry Bold pun jadi la daripada tak dapat apa²


Smiley

step 1 : register
step 2 : share
step 3 : earn
step 4 : lead

untuk menyertai contest ni, klik pada gambar atau pada iklan Digi pada blog ni kalau dia keluar.
nak senang, klik ja kat sini.

senang ja kan..


hadiah untuk Weeave-Your-Web Challenge sangat² menarik;
Grand Prize x 1
~ Macbook Pro

2nd Prize x 2
~ Xbox 360

3rd Prize x 3
~ Blackberry Bold 2 with 3 months complimentary data unlimited Smartplan from DiGi

4th Prize x 5
~ Blackberry Curve with 3 months complimentary data unlimited Smartplan from DiGi

Consulation Prize x 30
~ Digi Internet dongle with free DiGi Internet prepaid account (Preloaded with 5 days access.)


jumlah hadiah ialah 41 bermakna 41 orang pemenang bertuah akan dipilih
best³ Smiley






Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com