tag undang² laut cik anen


 undang-undang laut melaka
:: tag ni nampak aje senang tp susah ouh ::
:: copycat kat blog anda ::
:: guna huruf pertama nama anda untuk jawab soalan ini (cth name aku siti nurhaliza then gune laa huruf S...oke paham? ::
:: jgn2 nak hipopotamus hipokrit kalo jwb tag ni ::
:: guna jawapan sendiri taw namo tiru2 ::
:: jgn guna jawapan yg sama untuk setiap soalan ::
:: lagi satu xleh guna nama sendiri untuk soalan boy/girl name ::

~what is your name~
Mohd Suhaimi bin Abdullah

~a four letter word~
Make

~a boy's name~
Mohamad Sabri

~a girl's name~
Maizatul Ezuha

~an occupation~
Menjual Komik

~a color~
Merah

~something u'll wear~
Mask

~a type of food~
Mee Goreng Basah

~something found in the bathroom~
Mop

~a place~
Malaysia

~a reason for being late~
Malas Datang Awal

~something u'd shout~
Mak, Happy Mother's Day!!~

~a movie title~
Man Laksa

~something u'd drink~
Minuman Berjus

~a musical group~
Metallica

~animal~
Monkey

~fruit~
Mentimun

terbuka kepada kawan² blogger yang mahu cuba² tag undang² laut cik anen ni Smiley
selamat mencuba.hehee..




Comments :

5 comments to “ tag undang² laut cik anen ”

kal0 l0lly F la hehhe :D

anen said... on 

hehe masehh...senang je ek uruf M..ekeke

simieY® said... on 

ade brani x l0lly?hehee..

simieY® said... on 

yup..kalau S mahu pitam gak nak fikir cik anen.hehee

AiZ said... on 

mentimun tu fruit ke? ingatkan daging.. =__=" haha



komen i punya entry juga ye ^___^
klik kuat-kuat>>Apabila seorang blogger marah

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com