blogwalking award 2010 untuk semua pengikut dan pengunjung

award yang tak seberapa. keh³

award ni simieY buat sebagai penghargaan kepada semua rakan blogger yang telah melakukan aktiviti blogwalking ke bℓog buðak χ-nakaℓ ♂ secara sengaja ataupun tidak sengaja bermula dari 17/7/09 sehingga ke hari ni.


Alhamdulillah, follower bℓog buðak χ-nakaℓ ♂ telah mencecah ke angka 300 hari ni.
follower ke 300 ialah pemilik blog Kita Tau Ke??
menurut entri terbaru Kita Tau Ke?? hari ni, 19/5/2010, "Genap sebulan aku memblogkan diri aku...huhuh".
selamat datang ke dunia blogger simieY ucapkan

simieY amat berbesar hati dan berterima kasih kepada yang sudi menjadi follower bℓog buðak χ-nakaℓ ♂

simieY harap rakan² blogger dapat menerima tanda penghargaan yang tak seberapa ni dan anda bebas untuk menggunakan semula award ni Smiley






Comments :

15 comments to “ blogwalking award 2010 untuk semua pengikut dan pengunjung ”

muara said... on 

Macam mana nak ambil blogwalking award tu

buðak xnakaℓ said... on 

muara: pertama, klik kanan atas picture award
seterusnya,
1- klik Save image location untuk dapatkan url award
2- klik Save image as untuk save award ke komputer.

Vanilla Popsicle said... on 

thanks :)

si para para said... on 

award blogwalking ada jgk ke..waa kreatif..hehe

buðak xnakaℓ said... on 

thanks sudi memblogwalking ke blog ni!!~
jgn lupe amik yer ;)

arrow tu maksudnya dah berpuluh² arah si penerima award memblogwalkingkan diri beliau.hehee

Viva La zuLL said... on 

ade jugak award blogwalking ehh.... kujungan melawat dari http://ohserius.blogspot.com. jom ramai-ramai eratkan silaturahim

buðak xnakaℓ said... on 

jgn lupe amik yer ;)

tiefazatie said... on 

wah...naek ye..xnakal nie..=)..tp segan la..awk bg kt ifa pun..hihi

buðak xnakaℓ said... on 

amik la.jgn segan yer ;)

chybee said... on 

award yg kreatif :D

thanx untuk award,,kehkeh.. pasan lbey..tapi kalu dapat award yang lbey specific untok kite lg besh kan..heheh

Cik AdiLa said... on 

hehhehhee...dpt award lak arini...huhuh...tenkiu..

Norgadis Labuan said... on 

Wah seronoknya... ada award kat sini, dtg kat sini pun dpt award, terima kasih utk budak nakal yg tak nakal...
Nanti saya letak kat Sahabat Norgadis
http://sahabatnorgadis.blogspot.com/

buðak xnakaℓ said... on 

sile³ :)

welcome :)

Anonymous said... on 

perlu memeriksa:)

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com