pbebank fake alert!!

hmm..sebelum ni dah dapat email maybank2u fake alert
pagi tadi dapat pbebank fake alert pulak  Smiley

pagi2 lagi dah suspen.huhuu.. Smiley

tak nak komen banyak untuk post kali ni
diharap sesiapa yang mempunyai akaun public bank berhati-hati bila terima email yang beritahu akaun anda ditahan

jangan terpedaya

selamat hari jumaat Smiley



Comments :

2 comments to “ pbebank fake alert!! ”

akmal hacks said... on 

macam ni yaa rupa fake alert?? baru tau..

ok2..akan berhati-hati pasni..

simieY® said... on 

yer..
kadang2 ada yang tak perasan sebab skali tengok macam betul

bila kita letak cursor kat tempat dia suruh klik, baru kita boleh detect real atau fake ;)

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com