6,103,515,625 backlink ke blog anda hanya dengan buat satu entri

1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Free Templates
2. Jogja-Blogger
3. Tutorial Blogging Internet Bisnis Online
4. pVidia Blog
5. Stop Dreaming Start Action (Jonru)
6. Bisnis di Internet
7. Blogging-Surfer
8. Tintalughahwi
9. Igauan
10. Ad-dai’
11. kakngah
12. zlh@n
13. LYAfrina
14. download mp3 percuma
15. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂

PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

sampai penuh keretapi orang backlink Smiley

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,625 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.
Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.
Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink.
Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).


tak rugi pun kalau cuba..
sekurang-kurangnya dah bertambah satu entri Smiley Smiley
selamat berjaya!!~




Comments :

15 comments to “ 6,103,515,625 backlink ke blog anda hanya dengan buat satu entri ”

Mr Kamikaze said... on 

Iya ke nie bro...?

kenwooi said... on 

lol.. interesting =)

adikqimie said... on 

ye ke?

simieY® said... on 

blog sahabat baru saya: http://www.alexa.com/siteinfo/http%3A%2F%2Fstormp3anda.blogspot.com#
430,891 Sites Linking In

simieY® said... on 

adikqimie: kita sama2 cuba ;)

Jong said... on 

0.0 speechless

ARIFFDA said... on 

nk cuba buat tp tak berapa nak reti la...huhu...

simieY® said... on 

ARIFFDA: copy paste posting simieY. tukar tajuk sendiri dan gantikan link blog :)

sahel al-fateh said... on 

salam bro..ak da bace byk kali..tp still x phm pasal gantikan link blog..link blog ape?..sape?..

simieY® said... on 

waalaikumussalam..
camni ceritanya

sahel al-fateh keluarkan blog yang no.1 dari senarai. pastu gantikan no.2 dgn no.1 dan seterusnya sampai no.14

masukkan no.15 tu dgn nama blog sahel al-fateh dan masukkan link url.
siap :)

jadi blog simieY iaitu bℓog buðak χ-nakaℓ ♂ akan jadi level 14 ;)

Raph said... on 

salam,

maksudnya kita kene click kat blog2 tu sume la kan. baru leh menjadi

simieY® said... on 

waalaikumussalam..

Raph boleh baca di blogsendiri tentang backlink untuk kefahaman tambahan
http://www.blogsendiri.com/blog/umum/backlink-dapatkannya-semaksima-mungkin.html

apa yang simieY tekankan di sini adalah untuk meletakkan link blog sahaja.

sekiranya ada yang klik link2 tersebut,itu dah dikira untung sebab setiap link yang dklik bererti 1 unique traffic untuk pemilik link tersebut ;)

Anonymous said... on 

wow semudah itu. http://ptcbux4u.blogspot.com

rahmat said... on 

tolong jelaskan lebih detail pak cik.soalnya tak begitu jelas lah.

Dwijayasblog said... on 

Menurutku ini ide yang bagus untuk bisa dapat banyak link.

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com