Koleksi Komik Percuma

Korang pernah baca tak buku ni??
ALAM PERWIRA
PEDANG SETIAWAN
JUARA-JUARA KEMBAR
JUARA JALANAN
PENDEKAR LAUT
WIRA TUNGGAL

ade banyak lagi, rase cam malas ja nak tulis lagi.hehee..klik sini dan sini untuk cari lain-lain komik.
kalu ade yang pernah baca masa kecik2 dulu..mesti komik dah hilang, keno bakar, kena bawak air banjir dan paling malang kena siat2 dgn bapak korang
simieY berani potong kuku la, mesti korang tercari2 benda alah ni kan


projek ini diusahakan oleh brother jifat79 dan cyclonemaster. bagi yang agak berada dari segi wang ringgit. sama-sama la kita membantu beliau dengan menyumbang seikhlas mungkin agar usaha beliau akan berterusan.

Tak mustahil generasi ke 2 dan ke 3 anda juga akan dapat sama2 membaca koleksi komik dari blog beliau di masa akan datang sekiranya kita terus menyokong usaha murni beliau itu.

** Update : aplikasi android untuk pembacaan secara terus.
                    http://simiey.blogspot.my/2017/03/aplikasi-android-bagi-koleksi-komik_19.html

simieY : pun da lame tercari-cari koleksi komik dewata raya. akhirnya kutemui

Comments :

1
cyclonmaster said... on 

Nice post bro :) I follow u ;)

Aku pun sama. Giler baca komik masa sekolah dulu2. Aku ada share komik feveret aku kumpul dulu2 Alam Perwira, Juara Wira dan lain-lain. Jom le ziarah blog aku kalau nak menyedut ;)

http://cyclonmaster.blogspot.com/

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com