CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

contest ini diambil dari blog apih yang dicilok dari blog malwana yang mana datangnya dari blog diari seorang lelaki.
panjang betul ceritanya.hehee..

syarat-syarat penyertaan:

1- pasang banner contest


2- backlink ke entri asal contest :


3- apa simieY nak buat kalau diberi RM100

pertama sekali simieY nak ucap berbanyak-banyak terima kasih kepada yang memberi.
ini kan satu kemestian, orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa :)
duit RM100 ni, simieY cadang nak guna untuk isi petrol kereta ja. xde buat benda2 lain.
kalau takde aral melintang, simieY akan drive balik pasir mas dari batu pahat sebelum subuh ( sekitar jam 3.00~4.00am) 30 April ni.
drive sorang-sorang ja sebab nak siapkan dokumen-dokumen untuk majlis perkahwinan simieY pada 6 Jun ni.
biasanya kalau simieY balik kampung, ada 2 3 orang kawan ikut sekali. tak terasa sangat jauhnya perjalanan dan kos  pun kira tong-tong ja.huhuu..
average duit minyak untuk perjalanan dari batu pahat~pasir mas sekitar RM100, kira ngam la tu dengan jumlah hadiah 1st prize.hehee..
sekian, cerita tamat.

lupa nak bagitau hadiah untuk contest ni agak menarik;

Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda
Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda
Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda
Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda

5 orang pemenang akan dipilih dan jumlah keseluruhan hadiah RM200.
semoga diari seorang lelaki akan teruskan contest-contest camni di masa akan datang :)

jom ramai-ramai sertai contest ni!!~





Comments :

3 comments to “ CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 ”

Lelaki Ini said... on 

hehee..minyak oh minyak~

tQ for joining & good luck.. ;D

p/s : Selamat Pengantin Baru (wish awal² takut lupe)..

simieY® said... on 

harga minyak dijangka naik mencecah RM3+ bermula 1/5 ni.huhuu..

thanks lelaki ini :)

Dewi Aja said... on 
This comment has been removed by a blog administrator.

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com