aliran trafik percuma dengan easyhits4u.com

masalah utama para blogger yang memasang iklan berbayar:

trafik tak berapa banyak..
tak ada masa nak blogwalking tiap2 hari..
tidak mampu menarik perhatian pembaca dalam jangka masa panjang..

bermacam-macam cara dibuat tapi trafik tak banyak seperti yang diingini..


nampak tak banner bahagian atas entri ni..

easyhits4u.com

ini lah penyelesaiannya.hehee..
kos perlu dibayar = RM 0.00

mahu bukti keberkesanan easyhits4u.com??
mahu tahu caranya??


Popular 1:1 Traffic Exchange


yang bergaris merah dalam gambar kat atas tu semuanya trafik dari easyhits4u.com. :-)
anda boleh tengok Live Trafic Feed kawe yang terbaru kat bawah kalau nak tengok secara live.hehee

macam mana nak guna easyhits4u.com??
caranya mudah sahaja.
langkah pertama register dulu dan tambah maklumat-makluamat yang dikehendaki.
klik di salah satu banner pada entri ni atau terus klik di easyhits4u.com untuk register

dah siap semua urusan pendaftaran...
cuba perhatikan 2 kotak ditanda dengan tetikus. satu 15sec satu 20 sec kan.
itu bermaksud jangka masa setiap website akan anda view.
1:1 tu maknanya sekali anda view website yang easyhits4u.com letak. diorang akan arrange ahli lain untuk view blog kita sekali.
menarik kan???


ok, anda boleh klik mana-mana kotak yang anda mahu.
lepas tu gambar cam kat bawah keluar
nampak kotak merah kan.

tambahan: (lupa masukkan sebelum ni)
 oppss..sebelom tu, klik My Sites dan masukkan url serta information ttg blog anda.
klik promo tools kalu nk promote kat blog.

lepas tu, baru boleh bersambung ke sini..

anda hanya perlu tunggu level kaler bertukar jadi kaler hijau tapi setting asal masa countdown.
dan seterusnya klik jawapan soalan untuk view website seterusnya.
begitu mudah kan??

 bagi yang nak mencari duit lebih.
anda boleh pasang banner promosi kat blog seperti yang kawe buat pada blog ni ;-)


 selamat mencuba!!~

Comments :

5 comments to “ aliran trafik percuma dengan easyhits4u.com ”

simieY® said... on 

komen positif dari kawan-kawan yang telah mencuba easyhits4u.com amat dialu-alukan :)

07raflessia said... on 

jap.. tgh cuba...

simieY® said... on 

take ur time ;)

07raflessia said... on 

hmm.. da dftr tp...mcm x jadi je.. tahla.. kite dftr je pstu da xtau nk watpe ag

simieY® said... on 

owhh..
bila dah daftar, kita masukkan maklumat blog kita di My Sites seperti dalam gambar kat atas.
pastu terus klik Start Surfing (1:1, 20 sec)
bila kita klik view 1 website, orang lain akan view website kita sekali. sbb tu dia tulis 1:1 :)

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com