monyet oh monyet


Perhentian Mahkota, Parit Simen,Batu Pahat oleh stapakspetak


smalam satu hari kawe kat bangi.
sorting part sbb customer jumpa part reject sebijik.huhuu..

on da way balik, singgah makan malam di hentian mahkota, parit simen.
nama tempat ni sempena destinasi perhentian putera mahkota johor semasa konvoi jelajah johor.

hentian mahkota popular dengan monyet2 liar dari hutan kecil di sbelahnya.
elok ja kawe dan 3 orang tgh makan, tiba2 bunyi bising kat hutan sebelah.
monyet gaduh2 kot..skali jatuh sekor dalam air..keceborr.


dambakan kasih seekor ibu

tergelak semua yang dengar bunyi tu
monyet2 yang lain pun terus terdiam
mungkin terkejut atau malu.hahaa..
tak tahu la camane nasib monyet yang jatuh dalam air tu
ketika kejadian jam dah pukul 7.00pm.

mesti mangsa kejadian tidur dalam kesejukan malam tadi.huhuu..
berikut gambar2 kat hentian mahkota yang sempat kawe snap guna nokia 5300.



view dari kerusi kawe



xberapa terurus



senja d tepi laut



tempat kejadian.hahaa..

Comments :

5 comments to “ monyet oh monyet ”

Kennee said... on 

Fulamak...monyet pon ganas gitu ah? ^^

simieY® said... on 

maybe brebut tempat tidur :p

Terimakasih informasinya sobat

thanxs said... on 

nie monyet yg kesepian nie.
pelik bin ajaib.

Perhentian Mahkota, Parit Simen
kat mane.
coz slame duk kt bp xtau pon psl temapt nie.

simieY® said... on 

hehee..
agak2 4km menghala ke muor dari traffic light simpang 4 nk ke parit sulung.
rasanya baru ja 2 tahun tempat ni dibuka ;)

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com