maybank2u fake alert!!

kawe baru ja dapat email dari maybank2u.com
mungkin orang lain pun pernah dapat email camni


letak mouse di link, kuar address lain..

ini adalah fake alert!!!
jangan tertipu.huhuu..

tak dapat kawe bayangkan camane orang yang tak berapa peka tentang ni dan terus klik ja
link yang dia bagi. tak pasal2 kering duit dalam akaun kena sedut.




macam-macam cara salah nak dapatkan duit:
ada yang menipu!!
ada yang meragut!!
ada yang mencuri!!
ada yang merompak!!
ada yang menculik!!
ada yang membunuh!!
ada yang berjudi!!

dunia dunia dunia....

Comments :

14 comments to “ maybank2u fake alert!! ”

airmien said... on 

huhu..lain hok nok klik,lain pulok hok kito masuk dih..so,sebelum klik, pastikan link tue samo denge link hok kito nok masuk..kalu dop,haru la kito nati..huhu..

eh,supo perbincange dale asakelate jah..

simieY® said... on 

yg penting input be amim :)

Seri said... on 

dah lebih sepuluh email seperti nie masok kat email seri, tak pernah pon seri baca langsung delete. tak tahu pula kalau begitu akibatnya. sekurang-kurangnya artikel ini boleh membantu teman-teman yang lebih berwaspada terhadap email berbentuk spam.

simieY® said... on 

harap2 abang2,kakak2,pakcik2 makcik2 tak cepat melatah kalau dapat email camni.huhuu..

911 said... on 

huh... dah selalu dapat email cam tu.. tp malas dah nak layan. dpt je trus delete....

simieY® said... on 

ni kali kedua kawe dapat..

touyakaruma said... on 

serius cakap aku dah klik ... dah kena tipu laa nampaknya .

simieY said... on 

klik takpe lagi.
kalu dah terbagi password..mmg abes.

touyakaruma said... on 

dah bagi pun ....

simieY said... on 

laa..ado susut xduit ko.huhuu..

touyakaruma said... on 

Takda perbezaan pun ... dah dua bulan dah pun .
Mungkin bila tiba masanya diorang akan serang kot.

simieY said... on 

tukar password ja bro..tiada lagi kerisauan ;)

touyakaruma said... on 

mesti laaa saya dah tukar ... mana berani guna password yang sama.

simieY said... on 

mana la tahu kan..nk uji betul xkena tipu.hehee..
nasib baik da slamat :)

Popular Posts

Blog List

 
simiey[dot]com

Blogger Template by Blogger Mbojo Share In Premium Wordpress Themes and Blogger Template | Host In Blogger.com